Calculator Service & Onderhoud


  • Calculator Service & Onderhoud
×

Deel via e-mail

Calculator Service & Onderhoud
Verstuur e-mail
×

Deel vacature

Calculator Service & Onderhoud
× Sluiten

Calculator Service & Onderhoud

Datum plaatsing


:
10-11-2020

Sector


:
Bouw & Utiliteit

Regio


:
Enschede

Opleiding


:
MBO
De werkzaamheden zullen worden verricht bij een toonaangevend installatiebedrijf waar vakmanschap en oplossingsgerichtheid voorop staat. Alle medewerkers in dit bedrijf werken iedere dag aan werktuigkundige, elektrotechnische- en brandbeveiligingsoplossingen voor hun klanten. Ingewikkelde vraag of niet, zij komen met kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Zij proberen op een duurzame en innovatieve manier kantoren te voorzien van een aangenaam werkklimaat, beveiligen musea en industriële gebouwen tegen brand en vergroten hiermee de beleving van gebruikers en bezoekers met hun hoogwaardige installaties.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?
Word dan ook een ABC Professional.
Functieomschrijving
Als calculator service & onderhoud maak je calculaties en ontwerpen van nieuwe en bestaande projecten, zodanig dat er een verkoopofferte kan worden opgesteld waarbij het uitgangspunt het bestek en/of het voorlopige ontwerp is. Het doel van de offerte is opdrachten te verwerven tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen en een juiste prijsstelling van materialen en uren. De functie is deels gericht op werkvoorbereiding en bevat ook elementen van tekenen, berekenen, plannen en controleren van productie.

Ervaring

Wij verwachten van een calculator service & onderhoud dat je:
  • Minimaal een technisch MBO 4 diploma hebt, aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen.
  • Een VCA certificaat hebt.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring hebt.
  • Zorgvuldig bent en analytisch vermogen hebt.
  • Goede communicatieve vaardigheden hebt.
  • Rijbewijs B hebt.
De vacature eisen zijn opgesteld als een richtlijn, wij beseffen ons dat je de vacature waarschijnlijk wel interessant vindt maar misschien niet helemaal aan de eisen voldoet.

Wij van ABC kijken vooral verder naar je CV, en gelukkig zien wij met regelmaat toch mogelijkheden om je te bemiddelen naar deze functie.
Laat je dus niet afschrikken om te reageren. Zet ons maar aan het werk want daar zijn wij uiteindelijk voor. Om jou aan het werk te helpen.
Wanneer jij bijvoorbeeld niveau 3 hebt afgerond terwijl wij niveau 4 vragen zouden wij wellicht kunnen afspreken dat jij niveau 4 op onze kosten gaat afronden. Learning on the job is bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Abc Professionals