Jr.) Bouwkundig Constructeur

Prostruct - via Bouw - Beilen - 22-04-2021 Naar vacature  

Jouw nieuwe uitdaging als Bouwkundig Constructeur.
Sluit je aan bij een fantastisch team van bouwkundig constructeurs, modelleurs/tekenaars en bouwkundig ingenieurs en ontwikkel je binnen dit mooie vakgebied! Voor de uitbreiding van het jonge team bij onze klant zoeken wij een (jr.) constructeur. Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van constructies en de woning-, utiliteitsbouw en industrie. Onze projecten zijn veelzijdig en variƫren in zowel omvang als karakter.

Wij zijn benieuwd naar jou!
Wil jij als teamspeler je ontwikkelen in rekenen, tekenen en adviseren? Samen met collega constructeurs, modelleurs/tekenaars en bouwkundig ingenieurs leer je om advies te geven over de draagstructuur van gebouwen. Wanneer je aan het begin van je loopbaan staat, ondersteunen wij je in ontwikkeling . Samen stippelen we een pad uit zodat jij succesvol wordt.

Wat vragen wij van jou?
een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Bouwkunde of Civiele techniek. Je hebt de drang om jezelf te ontwikkelen. Hierbij willen wij je helpen door je te coachen en door jou verschillende opleidingen en cursussen aan te bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en constructieleer.

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een uitdagende en veelzijdige fulltime of deeltijdbaan.
  • Een creatieve werkgever in Drenthe met een hecht team.
  • Een salaris dat bij jou past.
  • Opleidingen en cursussen om jou te laten groeien!
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Prostruct
Meer Jr. Bouwkundig Constructeur vacatures