Zelfstandige technicus

Steegro - Marknesse - 16-01-2020 Naar vacature  

Ben jij een ondernemende zelfstandige technicus met veel ruimte voor eigen initiatief, dan is werken bij Steegro, een groot, dynamisch agrarisch bedrijf in de Noord Oost Polder wat voor jou.

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van installaties, utiliteitsvoorzieningen en warmte afname. Je realiseert en voert deels zelf onderhoud, wijzigingen, uitbreidingen en/of nieuwbouw uit aan of van installaties, energievoorzieningen en gebouwen. Je doet dit op een efficiĆ«nte en kostenĀ­technisch aanvaardbare wijze waarbij je rekening houdt met beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid vanuit technische optiek. Een deel van het (meer specialistische) onderhoud/reparatiewerk is via servicecontracten is uitbesteed aan leveranciers en deze schakel je tijdig in wanneer dat nodig is en onderhoud je contact mee. Tevens realiseer je een optimaal vergisting proces, warmte afname mede door een goede afstemming van de aanvoer.

Wat zoeken wij:

We zoeken iemand met minimaal MBO in een technische richting, bij voorkeur werktuigbouw.
Je ben in staat zelfstandig de werkzaamheden in te kunnen plannen en waar nodig af te stemmen met andere afdelingen in het bedrijf.
Je kunt omgaan met leveranciers, hier een relatie mee opbouwen en deze aansturen., onderhandelen over prijs, kwaliteit en planning
Beheren van kwaliteit en kosten
Lezen van procesparameters en hierin kunnen bijsturen en met concrete verbeteringen komen

Wij bieden:

Salaris bovenkant agrarische CAO
Voorwaarden volgens agrarische CAO
Startdatum: per direct?

Solliciteren bij:

Ben jij de technicus met kennis van zaken die zin heeft in deze uitdaging? Wil je meer weten over deze functie, over de uitstekende arbeidsvoorwaarden of over het bedrijf? Bel me even. Ik vertel je graag meer. Je kunt me (Birgit Nijhuis) bellen op: 0625136804, of een e-mail of CV sturen naar

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Steegro
Meer Zelfstandige technicus vacatures