Projectleider

Xelvin - via Bouw - Nieuwkuijk - 06-05-2021 Naar vacature  

A040522027-BWJ-NL-020611

Profiel opdrachtgever

Een bouwbedrijf met een passie voor het bouwen in beton. Een jonge, groeiende organisatie welke opereert in een dynamische markt.
Samenwerking, betrokkenheid en passie staan centraal.

Functie inhoud

Uiteraard bieden we je een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Maar belangrijker nog: je komt werken in een hecht team met leuke, gemotiveerde collega's die dagelijks samen feestjes bouwen. Onze mensen het verschil en daar investeren wij in. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid maar er zijn altijd mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en afhandeling van diverse grote en kleine bouwprojecten. Vanaf de overdracht tot de definitieve oplevering ben jij de schakel tussen de klant en het projectteam. Je verzorgt de strategische uitwerking van het project zoals: bouwvolgorde, planning, financiële verslaggeving en bouwveiligheid. Daarnaast ondersteun je de uitvoerder en stuurt het projectteam aan. In teamverband werk je aan het opzetten en controleren van tekeningen, berekeningen en te realiseren inkoop. Een uitdagende, verantwoordelijke functie!

Je wordt in dienst genomen op basis van een jaarcontract met een marktconform salaris volgens de CAO Bouw en Infra – UTA. Bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Functie eisen

Een enthousiaste, gedreven collega die deze houding weet over te brengen op zijn omgeving. Je bent pro-actief, neemt verantwoordelijkheid en durft de touwtjes in handen te nemen. Op basis van je analytische vermogen en technisch inzicht durf je knopen door te hakken. Een flexibele werkhouding is een must, een tikje eigenwijs zijn een pré.

Je beschikt over een diploma in een bouwkundige opleiding of ruime ervaring in een soortgelijke functie.

Overig

Xelvin
Xelvin is een internationaal opererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.

Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Xelvin is actief in de sectoren Technologie | Food, Chemie & Pharma | Bouw, Infra & Milieu | Energie & Water.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Xelvin
Meer Projectleider vacatures