Hoofduitvoerder Utiliteitsbouw


Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen. Als hoofduitvoerder ben jij de manager van de bouwplaats en verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van bouwprojecten in de bouw. Samen met de projectleider en (senior) BIM engineer (werkvoorbereider) denk je mee in de tenderfase over de uitvoering van het utiliteitsproject. Zodra het project in uitvoering komt ben je de regisseur op de bouwplaats en verbind je alle verschillende partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Je weet als geen ander hoe je uitvoerders, BIM engineers en onderaannemers moet aansturen om de mooiste project

resultaten te bereiken. Jij beheert en registreert de projectdocumenten digitaal (d.m.v. Autodesk), zorgt voor een veilige bouwplaats en je zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit.

Het is voor ons van belang dat je uitgebreide U-bouw ervaring en kennis hebt waardoor je in de tenderfase kunt meedenken in de uitvoering van een nieuw project. We groeien en je levert dan ook een belangrijke bijdrage in het verder uitbouwen van onze utilitaire activiteiten in het Brabantse. Samen met een enthousiast team werk je aan de mooiste projecten. Een recent voorbeeld is Breda Vooruit. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen, technieken en de nieuwste digitale omgeving. BIM is namelijk niet meer weg te denken bij Dura Vermeer, en daar nemen we jou in mee zodat ook jij deze ontwikkeling doormaakt.

Samen naar de top 3

Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken. Je kan veel en dat laat je bij ons zien.

Welkom in het team

Wij zijn Dura Vermeer – Geen nieuwkomer, maar al meer dan 160 jaar actief in de bouw en infrastructuur. Altijd met respect voor mens, milieu en maatschappij. Als zelfstandig familiebedrijf met inmiddels meer dan 2700 enthousiaste denkers en doeners. En dat merk je. Als Dura Vermeer Bouw Zuid zijn we een klein bedrijf (met 100 medewerkers) binnen de grote organisatie die jou als nieuwe collega graag willen opnemen binnen de familie.

Wat breng je mee?

Je werkt resultaat- en klantgericht aan utiliteitsprojecten waarbij je ondernemerschap laat zien. Je volgt nieuwe ontwikkelingen en innovaties op de voet en inspireert het team om innovatieve klantgerichte oplossingen te ontwikkelen. Je hebt net als ons de overtuiging dat BIM de huidige manier van werken is. Je bent een positief energiek persoon die op een motiverende manier leiding geeft. Je communiceert vanuit de inhoud, houdt ervan om vragen te stellen en bent eigenwijs. Daarnaast spreek je teamgenoten aan om het beste teamresultaat te behalen. Verder heb je:

  • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding richting Bouwkunde.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als hoofduitvoerder binnen de utiliteitsbouw.
  • Je hebt LEAN werken hoog in het vaandel staan.
  • En je woont in omgeving van ’s-Hertogenbosch, onze focus qua werkgebied is Noord Brabant.
  • Ervaring met BIM is een pré

We hebben je veel te bieden

Bij Dura Vermeer verdien je een goed salaris. Volgens onderzoek behoren we tot de betere betalers in de markt. Je salaris wordt elk jaar aangepast aan de uitkomst van ons eigen salaris-benchmark onderzoek. De extra’s zijn ook concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mobiele telefoon, een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

 

Zin in een goede carrièremove?

Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren op de vacature van hoofduitvoerder in
Noord-Brabant. Meer informatie? Bel recruiter Yannick Keijzer op 0643396899 of kijk op deze website.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Dura Vermeer