Calculator/werkvoorbereider bij Prostuc Afbouw in Assen

Habovo - Ijsselmuiden - 20-01-2020 Naar vacature  

Ben jij dé calculator/werkvoorbereider die wij zoeken? Prostuc Afbouw in Assen is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider.
Als calculator/werkvoorbereider ben jij die rekenkundige alleskunner die verantwoordelijk is voor de calculatie en werkvoorbereiding, waardoor je een project van begin tot het eind begeleidt. Herken jij je hierin? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

  • Je bereidt het project op zodanige wijze voor dat het bouwproces gestructureerd kan worden uitgevoerd 
  • Je leest tekeningen, maakt offertes en stelt werkbegrotingen op en je beoordeelt prijsaanvragen en controleert stukken op compleetheid
  • Je stelt, in overleg met de klant, calculaties op
  • Je hebt coördinerende werkzaamheden, signaleert meer- en minderwerk en je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en leveranciers

Waar kom je te werken?

Prostuc Afbouw is de specialist op het gebied van stuc- en spuitwerk. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om alle vormen van stuc- en spuitwerk aan te bieden. Prostuc Afbouw is sinds 2017 een onderdeel van de Habovo Groep in IJsselmuiden.

De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland. Onze ambitie is om tot de top van de afbouwbedrijven van Nederland te behoren. We zijn een familiebedrijf en bestaan sinds 1992. Onze cultuur is ondernemend, flexibel en slagvaardig. We doen wat we zeggen. Het is onze missie om te bouwen aan een plezierige en duurzame woon- en werkomgeving. Ons beleid is gericht op continuïteit en duurzaamheid. Kwaliteit, vakmanschap en werken met plezier zijn bij ons de belangrijke onderwerpen. Vakkundige werknemers, die plezier hebben in hun werk, is de basis voor ons succes. Samen maken we het af.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met een diploma op mbo-niveau en kennis van de bouw
  • Je bent sterk met cijfers, je bent kostenbewust en accuraat en je beschikt over een gezonde dosis werklust
  • Je kunt goed omgaan met moderne ICT, ervaring met autoCAD is een pré

Wat mag je van ons verwachten?

Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom geven wij jou de ruimte om, binnen de functie, je eigen paden te bewandelen. Daarnaast mag je het volgende van ons verwachten:

  • Een fulltime dienstverband voor 37,5 uur per week
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitgebreide vakantiedagenregeling
  • Je komt te werken in een gemotiveerd team waar je veel kunt leren en waarin jouw kennis gewaardeerd wordt
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Habovo