Projectleider waterbouw

H.v.Steenwijk - 12-12-2019 Naar vacature  

H. van Steenwijk b.v. is de oudste aannemer van Amsterdam en specialist in binnenstedelijke waterwerken.
Onze passie is het ontwerpen, aanleggen, onderhouden, restaureren en vervangen van kademuren, steigers, bruggen en sluizen. Wij opereren in een compact team, waarbij er veel ruimte en vrijheid is om jouw ideeën te delen en uit te voeren.

Voor een aantal grote projecten in en rond Amsterdam zijn we op zoek naar een:

“PROJECTLEIDER ''

Als projectleider ga je aan de slag in een hecht projectteam, waarbij je samen met een vaste uitvoerder het projectteam aanstuurt. Onder jouw leiding wordt het project kwalitatief goed, technisch juist en binnen de gestelde tijd en kosten gerealiseerd. Je bent de eindverantwoordelijke van het project. Je bent in staat om een goede relatie op te bouwen met de opdrachtgever, onderaannemers en collega’s.

Functiewensen:
  • Je bent in bezit van HBO Civiele Techniek, of je hebt relevante werkervaring als projectleider of projectcoördinator in de GWW, of als werkvoorbereider en het tijd is om een stap in je carrière te maken;
  • Je hebt kennis van RAW-systematiek, UAV-gc contracten;
  • Je hebt een enthousiaste en flexibele instelling;
  • Je bent daadkrachtig en communicatief sterk;
  • Je vindt een ontspannen sfeer in je projectteam belangrijk.
Is je interesse gewekt, neem dan contact met ons op. Wij laten je graag kennis maken met ons Steenwijk-team en de mooie projecten die we maken. Stuur een email inclusief je c.v. naar info@hvsteenwijk.nl of bel ons op 020 – 682 35 65.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van H.v.Steenwijk
Meer Projectleider waterbouw vacatures