Senior Engineer ondergrondse infra

Clafis - Zwolle - 23-12-2019 Naar vacature  

Wij zijn op zoek naar een Senior Engineer ondergrondse infra om ons team te versterken

Senior Engineer ondergrondse infra

Vakgebied

Bouw, Civiele techniek, Energie, Water, Werktuigbouwkunde

Regio

Drenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht

Locatie

Omgeving Zwolle

Dit ben jij

  • Naast gedrevenheid heb jij een HBO diploma in de richting van bouwkunde, civiele techniek of werktuigbouwkunde
  • Heeft kennis van het drinkwaterproces en/of ondergrondse infra
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring
  • Communiceren
  • Samenwerkingsgericht
  • Analytisch vermogen

WAT GA JE DOEN?

Als Senior Engineer ben verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het project conform de gestelde randvoorwaarden. Stemt de technische oplossing af met andere disciplines.Stelt technische risicoanalyses op tijdens de voorbereiding en uitvoering. Past waar mogelijk ontwerpstandaarden toe en/of stelt specifieke technische eisen op t.b.v. deze projecten en toetst door derden aangedragen oplossingen. Borgt (in overleg met andere afdelingen) de continuïteit van de waterlevering tijdens de uitvoering van projecten.

WIE BEN JIJ?

Jij bent in ieder geval op zoek naar meer dan alleen techniek. Als Senior Engineer bij CLAFIS houd je vooral van uitdagingen en vind je het belangrijk om plezier in je werk te hebben. Je bent bereid net dat stapje extra te doen en hard te werken om jouw doel te bereiken. Dat doel is het leggen van de juiste verbindingen en het leveren van topprestaties in technische oplossingen. Dit doe je middels jouw technische vakkennis welke je graag uitdraagt op operationeel en tactisch niveau én door jouw enthousiasme voor het werken aan uitdagende en veelzijdige projecten.

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn CLAFIS Ingenieus, een ‘familiebedrijf’. In de vijftien jaar dat we nu bestaan hebben we bepaald niet stil gezeten en onze organisatie ontwikkeld tot een allround ingenieursbureau met verschillende vormen van dienstverlening. Maar we zijn nog niet waar we willen zijn en daar ga jij aan meehelpen! Wij zijn een organisatie wars van strakke lijnen, regeltjes om regeltjes, plat bewandelde paden en ouderwetse rangordes.

Niet jouw functie, maar wel werken bij CLAFIS?

Vragen of meer informatie?

Guus Dijkstra
Projectmanager
050 57 42 710
06 43 82 25 96


Senior Engineer ondergrondse infra

Betrokken

Vanuit betrokkenheid het beste in elkaar naar boven halen. Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Samen bereiken we altijd het beste resultaat.

Gedreven

Altijd het beste, het slimste, kortom het meest ingenieuze bieden zit in ons DNA. We zoeken continu naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Deskundig

De vraag achter de vraag blootleggen is onze toegevoegde waarde. Met onze kennis en expertise bieden we ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers.

Hoofdkantoor

0513 640 798
Burgemeester Falkenaweg 54 8442 LE Heerenveen

Over CLAFIS

Onze kernwaarden

Altijd in beweging, dat zijn we iedere dag. Continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en naar de juiste focus. De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft zit in onze kernwaarden. Deze waarden helpen ons onze ambitie waar te maken.

meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Clafis