Uitvoerder (particuliere woningbouw)


Published 26 april 2020
  • Bouwkunde
  • Nieuwbouw
  • Woningbouw
2 weken geleden geplaatst
Banenintechniek.nl is op zoek naar een gedreven uitvoerder. Werk jij graag in de particuliere woningbouw? Weet jij hoe jij een team moet aansturen en weet jij de kwaliteit te borgen? Dan is Banenintechniek.nl op zoek naar jou.

Wat ga je doen

Als uitvoerder realiseer jij samen met jouw team woningbouwprojecten voor de particuliere sector. Jij zorgt er voor dat het project in de uitvoering vlekkeloos verloopt. Jij bent verantwoordelijk voor jouw team, de juiste materialen, de planning en de kwaliteit. Jouw functie kent de volgende verantwoordelijkheden:

  • Inplannen van de dagelijkse werkzaamheden;
  • Inkopen van materialen in samenwerking met de werkvoorbereider;
  • Opstellen en borgen van de weekplanningen;
  • Aansturen en bijsturen van jouw team (circa 5 interne timmermannen, 3 inleen en onderaannemers);
  • Organiseren en voorzitten van bouwvergaderingen;
Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor meerdere projecten. Gemiddeld ben jij verantwoordelijk van 3 tot 5 projecten. Bij deze projecten laat jij ook wekelijks je gezicht zien.

Deze projecten variëren van een vrijstaande woning, 2 onder 1 kap, geschakelde- of seriematige woningbouw.

Waar kom je te werken

Als uitvoerder kom jij te werken bij een regionale aannemer die bekend staat om zijn kwaliteit. Al ruim 75 jaar is deze aannemer actief in de particuliere woningbouw. Deze aannemer heeft 50 medewerkers in dienst en heeft niet de ambitie om te groeien. Al jaren zijn zij in deze hoeveelheid stabiel. De reden waarom er een vacature vrij komt is omdat één van de uitvoerders met pensioen gaat.

Wat vragen wij

Wij vinden het belangrijk dat jij een bouwkundige opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld: hbo bouwkunde, mbo bouwkunde en/of een kob/bob opleiding. Jij hebt ervaring in de particuliere woningbouw en weet als geen ander dat helder communiceren erg belangrijk is. Daarbij ben jij in het bezit van een vca-vol diploma of ben jij bereid om deze te halen.

Wat bieden wij

Als uitvoerder bouw krijg jij naast gemotiveerde collega’s een goed arbeidsvoorwaarden pakket. Het salaris wordt vastgesteld conform de uta-cao. Jij krijgt 25 vakantiedagen en 15 atv dagen. Daarbij is het mogelijk om te investeren in jezelf door verschillende cursussen en opleidingen via jouw werkgever te volgen.

Solliciteren

Wil jij meer weten? Dan kun je bellen naar Elles Platenkamp op het volgende nummer: 06 20 50 60 26
Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan jouw cv per mail naar: e.platenkamp@banenintechniek.nl

Sleutelwoorden

Regio: Utrecht, Veenendaal, Amersfoort, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Zeist, Bilthoven, Maarn, Beerschoten, Odijk
Kenmerken: Uitvoerder, Voorman, Assistent-uitvoerder, Timmerman, Woningbouw, Nieuwbouw.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Banenintechniek
Meer Uitvoerder vacatures