Senior constructeur staal- of werktuigbouw

Cement - Amersfoort - 20-04-2021 Naar vacature  

Arcadis - Amersfoort
12 april 2021

Wat ga je doen?

Arcadis werkt steeds meer met multidisciplinaire teams aan waterbouwkundige en infrastructurele projecten in binnen- en buitenland; we groeien op dit gebied. We zijn betrokken bij alle fasen waar projecten zich kunnen bevinden, zowel aan opdrachtgeverszijde als aannemerszijde. Dit maakt ons werk veelzijdig en uitdagend. Om onze marktpositie verder te verstevigen zijn wij op zoek naar een (senior) constructueur staal-/werktuigbouw.

Als senior constructeur staal-/werktuigbouw ben jij de specialist op het gebied van grote beweegbare staalconstructies. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere het ontwerpen en inspecteren van bewegingswerken van waterkeringen, sluizen en beweegbare bruggen. Jij toetst deze werken aan de hand van normen en richtlijnen als TGB en VOBB. Voor specifieke risicobeoordelingen en het uitvoeren van statische en dynamische berekeningen kunnen collega’s ook bij jou terecht.

Enkele spraakmakende projecten waaraan ons team heeft gewerkt zijn:
  • Renovatie van de Afsluitdijk (Levvel)
  • Stormvloedkering Nieuwpoort
  • Risico gestuurd onderhoud en modernisering van bruggen en sluizen in het IJsselmeergebied (Sherpa)
In de multidisciplinaire teams werk je samen met ontwerpers, constructeurs en modelleurs in de natte en droge infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor jouw discipline en hebt een belangrijke rol in de borging van het integraal werken met de andere disciplines. Daarbij vormt verdere digitalisering en automatisering van de werkzaamheden een speerpunt. Het is daarom belangrijk dat je oog hebt voor de digitale mogelijkheden binnen het eigen vakgebied. Je draagt actief bij aan de implementatie van de digitale strategie en innovatie voor jouw discipline.

Wat vragen wij?

Als senior constructeur staal- of werktuigbouw heb je een ondernemende en professionele instelling. Je voelt je thuis in een resultaatgerichte omgeving, waarbij jouw innovatieve oplossingen en advies tot zijn recht komen. Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken. Ook kun je uitstekend communiceren met (interne) opdrachtgevers en overtuigend adviseren. Verder beschik jij over:

  • een afgeronde academische of hbo-opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde of civiele techniek met specialisme staal- of werktuigbouw;
  • minimaal 8 jaar relevante werkervaring als constructeur van dynamisch belaste staal-/werktuigbouwkundige constructies;
  • ruime ervaring met SCIA, MathCad;
  • ervaring met ANSYS en programma’s als Python zijn een pre;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘

. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en
projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit,

en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.
Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme
, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering. Op onze
vind je meer informatie over ons bedrijf.
meer...

Naar vacature

Meer vacatures van Cement
Meer Senior constructeur staal- of werktuigbouw vacatures